VK Jong Geraardsbergen – RC Mater

-

Details

Datum Tijd League Seizoen
14 augustus 2016 16:00 Hofman Cup 2016-2017

Ground

VK Jong Geraardsbergen Cmp. Wilgierstadion
Voldersstraat 32, 9500 Geraardsbergen, België

Resultaten

ClubGoals
VK Jong Geraardsbergen4
RC Mater4

Matchverslag VK Jong Geraardsbergen - RCM:

Racing Mater reisde met toch enige zorgen af naar Geraardsbergen. De ploeg wordt geteisterd door een blessuregolf en enkele spelers genieten nog van hun verlof. Hierdoor vatte de Racing de match aan met een onuitgegeven elftal, in een onuitgegeven formatie. Het eerste halfuur hadden we het lastig, en keken we als snel tegen een achterstand aan en liet de tegenstander, mede dankzij het sterke optreden van Derycke, enkele goede mogelijkheden onbenut. Na een halfuur werden er enkele aanpassingen doorgevoerd, waardoor Mater terug in de wedstrijd kwam, en ook scoorde via een rechtstreekse vrije trap. Er werd dan ook met een 1-1 stand de rust ingegaan, al kon het evengoed 3-1 voor de thuisploeg geweest zijn.

In de het begin van de tweede helft zette Mater de tegenstander hoog vast, wat ook resulteerde in heel wat uitstekende kansen, die steevast net over of net naast werden besloten. Na 50' kwam Racing wel na een lichte penalty op voorsprong, een voorsprong waar niet lang van genoten kon worden, toen de tegenstander na een rommelige fase op hoekschop de score in evenwicht bracht, 2-2. Racing Mater liet het niet aan het hart komen, creëerde opnieuw meerdere kansen, en liep ook tot 2-4 uit. Ook van deze voorsprong kon niet lang genoten worden, toen er op de counter nog 2 tegendoelpunten geslikt werden.

Zo eindigde een doelpuntenrijke partij dan ook op een billijke 4-4, al was een 6-2 of een 3-8-score zeker niet ondenkbaar.

Foto's

KVJG - RCM 1 KVJG - RCM 2 KVJG - RCM 3 KVJG - RCM 4

Gegevens

21' D. De Mulder 1-0

32' S. Temmerman 1-1

38' Wissel T. Bonne > N. Bekaert (Blessure)

50' K. Janssens 1-2 (Penalty)

61' A. Goethals 2-2

64' Wissel N. Bekaert > S. Martin (Blessure)

71' L. Temmerman 2-3

78' J. Bauters 2-4

82' M. El Bakkali 3-4

86' D. De Mulder 4-4

87' Wissel M. Dermaut > J. Coussement