Doelman, veldspelers & T2 gezocht!

Racing Mater is voor het huidige seizoen nog op zoek naar enkele versterkingen, zowel voor op het veld, voor in doel als in de dug-out.

Ben je gebeten door de voetbalmicrobe en/of wil je graag deel uit maken van een amusante spelersgroep en dito club? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Voor het huidige seizoen zijn we nog op zoek naar gemotiveerde mensen om onze kern, waar vriendschap centraal staat, te vervoegen. Bij Racing Mater ligt de nadruk dan ook op amusement en plezier, als een club waar iedereen welkom is om hun voetbaltalent te onderhouden, of misschien zelfs te ontdekken en bij te schaven.

Het lijkt misschien raar dat deze oproep komt terwijl het seizoen al op gang is geschoten. Maar dit hoeft niet noodzakelijk een probleem zijn. Ben je een vrije speler, of ben je nog nooit aangesloten geweest bij een voetbalclub bij de KBVB, kan je nog voor onze beide elftallen geselecteerd worden. Ben je daarentegen wel nog aangesloten bij een club, kan je mits toestemming van de club in kwestie ons reservenelftal vervoegen. Voor een doelman geldt dan weer een uitzonderingsregeling, waardoor je mogelijks nog voor beide elftallen in aanmerking kan komen.

Daarnaast zoeken we ook nog iemand om onze technische staf aan te vullen. De belangrijkste taak van de T2 zal er uit bestaan het reservenelftal tijdens hun wedstrijden te coachen. Inbreng bij trainingen en andere taken en bevoegdheden worden natuurlijk ook geapprecieerd.

Lijkt dit alles iets voor jou? Neem dan zeker contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website, of rechtstreeks met onze hoofdtrainer, Yannick Verstraete. Hem kan je bereiken via e-mail (ver-straete@hotmail.com) of Facebook (Link).

 

Hopelijk tot snel!

Racing Mater